fbpx

Tjess Styling

Welkom op de online shop van Tjess Styling. De webshop voor al uw woonaccessoires, accessoires en decoratie artikelen voor huis en tuin. Wij bieden u een ruim assortiment aan artikelen om een leuke en gezellige sfeer te creëren in en om het huis. Vind u het zelf moeilijk om iets te decoreren of zoekt u een leuk cadeau. Kijk dan eens in de shop bij onze complete sets. Wij hebben hier voor u al de leukste artikelen bij elkaar gezocht, zodat u zelf niet meer hoeft te zoeken. Naast de verkoop van woonaccessoires en decoratie artikelen kunt u bij ons ook terecht voor unieke vintage meubels en vintage accessoires. Dit zijn unieke stukken die slechts eenmalig of in zeer kleine oplage te verkrijgen zijn.

Banner-Over-Ons-Rose

Tjess Home & Garden

Tjess Home & Garden

Buiten de standaard artikelen en merk artikelen vindt u in onze shop ook artikelen onder onze eigen merknaam. Dit zijn vooral seizoen gebonden artikelen die wij special maken. U vindt deze artikelen onder de naam Tjess Home voor binnen en Tjess Garden voor buiten. Gebruik de tags in de webshop om deze artikelen makkelijk te vinden.

 

 

Ga naar de shop

Tjess Gifts & Sets

Tjess Gifts & Sets

Bent u op zoek naar een uniek decoratie stuk, heeft u weinig tijd om zelf  artikelen bij elkaar te zoeken of zoekt u een leuk cadeau. Kijk dan eens in onze shop in de categorie gifts & sets. Hier vindt u compleet samengestelde pakketten, waarbij wij de leukste standaard, merk en eigen merk artikelen bij elkaar hebben gevoegd, zodat u een leuke eyecatcher hebt.

 

 

Ga naar de shop

 

Groetjes Tessa & Jessica