fbpx

Over Tjess Styling

Welkom bij Tjess Styling, dé online shop voor al uw woonaccessoires en decoratie artikelen. Wij bieden een ruim assortiment aan producten die een gezellige sfeer in huis creëren. Van industrieel tot landelijk, bij ons vind je producten van iedere stijl. Vindt u het moeilijk om zelf producten te combineren of zoekt u een leuk cadeau? Kijk dan eens naar onze complete sets.

Tjess Styling is in 2017 opgestart door de zusjes Tessa en Jessica. De twee vonden het altijd al leuk om zich bezig te houden met interieur en kwamen tot de conclusie dat zij hier hun werk van wilde maken. Wekelijks gaan zij op pad om de nieuwste trends op het gebied van wonen te achterhalen en de leukste producten in te kopen. Ook voor handgemaakte producten bent u op het juiste adres. Tessa en Jessica hebben een creatief brein en maken unieke seizoensgebonden kransen en decoratie taarten.

Naast verkopen via de webshop, staat Tjess Styling ook een aantal keer per jaar op markten en braderieën en geven zij verkoopparty's op vaste adressen. Een overzicht van alle evenementen in 2020 volgt snel.

Wij wensen u veel shop plezier en voor verdere vragen kunt u altijd contact opnemen!

Groetjes,

Tessa & Jessica