fbpx

Kransen

Kransen

Ben jij op zoek naar een mooie krans om op te hangen in huis? Dan ben je bij Tjess Styling aan het juiste adres. Dit merk biedt een ruim overzicht van de mooiste kransen die je interieur een boost kunnen geven. De nieuwste items verschijnen altijd bovenaan de pagina en beschikken over een ”nieuw” label. Deze zijn recent ontworpen en sluiten aan bij de nieuwe trends op het gebied van interieur. 

Kransen voor ieder seizoen 

Hou jij ervan om je interieur elk seizoen een beetje te veranderen? Dan kan Tjess Styling je daarmee helpen. De kransen van dit merk zijn seizoensgebonden en geïnspireerd door een bepaald seizoen of een feestdag. Zo heeft Tjess Styling herfst kransen met gedroogde dennenappels en pompoenen en andere varianten voor de kerst of zomer. De producten zijn te bestellen in allerlei kleuren wat ervoor zorgt dat ze passen in meerdere woonstijlen.

Handgemaakte kransen

De meeste kransen in de webshop worden door de dames van Tjess Styling met de hand gemaakt. Hierdoor kunnen zij de huidige trends goed laten terugkomen in het design. Het is mogelijk om handgemaakte kransen op aanvraag te laten maken. Dus heb jij een landelijk interieur en ben je op zoek naar een landelijke krans dan kan je altijd contact opnemen. De dames van Tjess Styling zullen deze dan speciaal voor jouw maken! Op deze manier kan je een unieke twist geven aan jouw interieur.

Ben je geïnteresseerd in andere handgemaakte producten? Bekijk dan de handgemaakte producten van Tjess Styling. Ook voor de andere handgemaakte producten is het mogelijk om een gepersonaliseerd product op aanvraag te laten maken. Als je hier interesse in hebt kan je een email sturen of telefonisch contact opnemen.

Naast alle handgemaakte kransen, bieden wij ook varianten aan van verschillende bekende merken zoals Collectione, Couronne en J-Line. Bezoek zeker ook de merkpagina’s voor andere leuke producten van deze merken!

Kransen voor elk budget

Beschik jij niet over een groot budget, maar wil je toch je huis inrichten met leuke producten? Bekijk dan de Tjess Styling sale pagina.

Wacht niet langer en shop de collectie van Tjess Styling!