fbpx

Tafelparasols

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Tafelparasols

Wat zijn ze leuk hé de tafelparasols. Je shopt ze nu in diverse kleuren en modellen bij Tjess Styling. Alle zijn voorzien van leuke hangers of franjes op de rand die zorgen voor een gezellige uitstraling. Iedere tafelparasol is met de hand gemaakt op Bali en daarom kan het voorkomen dat het het product iets afwijkt van de foto.

Een tafel parasolletje kan binnen of buiten gebruikt worden. Buiten zet je hem op een tafel in je tuin of op je balkon. Naast de leuke sfeer die de tafelparasol met zich mee brengt, biedt hij ook nog schaduw voor de drankjes en hapjes op tafel. Een echte win win situatie dus. Binnenshuis staat een hij natuurlijk ook prachtig. Je zet hem op de salontafel, dressoir of op een mooie gedekte tafel.

Daarnaast zijn ze ook super leuk te gebruiken als decoratie bij speciale gelegenheden. Ga voor een blauwe of roze tafelparasol bij een babyshower of een witte tafelparasol bij een bruiloft. Het zijn echte eye catchers die een vrolijke sfeer met zich mee brengen!

Op zoek naar andere leuke accessoires die op tafel zijn de plaatsen? Bekijk dan de tafelaccessoires. Meer op zoek naar producten in de sale? Bekijk dan de Tjess sale pagina.